ΝΕΑ

Μουσείο: εισιτήριο για ένα διαχρονικό ταξίδι - Android app


Το ζωντανό εκπαιδευτικό παιχνίδι "Μουσείο: εισιτήριο για ένα διαχρονικό ταξίδι", μπορείτε να το απολαύσετε μέσω ειδικά σχεδιασμένης εφαρμογής Android στην οθόνη του κινητού ή του tablet σας! Τη δυνατότητα αυτή "ζωντανεύει" ο Αντώνης Πανώρης, Μηχανικός Βιομηχανικού Αυτοματισμού και δημιουργός του Automon, ενός robotο που αναπτύσσει εφαρμογές Android!


Μέχρι στιγμής, o Αντώνης έχει αναπτύξει περισσότερες από 80 τέτοιες εφαρμογές για βιβλία, κείμενα Αρχαίων Ελλήνων Συγγραφέων, επιχειρήσεις και εταιρείες που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από τη σελίδα του στο Google PlayΑναλυτικές πληροφορίες για το πώς μπορείτε να κατεβάσετε στη συσκευή σας τις εφαρμογές του Αντώνη, μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του και φυσικά, αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να του στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση: automon.android@gmail.com

Γνωρίστε τον Αντώνη Πανώρη:

Το όνομα μου είναι Αντώνης Πανώρης και γεννήθηκα το 1981 στη Θεσσαλονίκη όπου ζω μόνιμα. Σπούδασα μηχανικός Αυτοματισμού στο Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και από το 1997 ασχολούμαι ενεργά με τον βιομηχανικό αυτοματισμό.
Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να ήταν το έτος 1988 όταν, κρατώντας στα χέρια μου έναν υπολογιστή Atari 65XE8bit, προσπαθούσα να αναπτύξω το πρώτο μου πρόγραμμα... Σήμερα, στον ελεύθερο χρόνο μου, ασχολούμαι με το διάβασμα και την ανάπτυξη εφαρμογών σε διάφορες γλώσσες προγραμματισμού (Java, C++, Basic, HTML, PHP, Assembly, Ladder) για λειτουργικά συστήματα Google Android, Microsoft Windows και Βιομηχανικών Ελεγκτών (PLC - HMI).

0 σχόλια: