ΝΕΑ

Πρόσκληση

Σχεδίασε κι εσύ το δικό σου "ζωντανό" παιχνίδι και στείλε μας οδηγίες, φωτογραφίες, χάρτη ή ό,τι άλλο θα ήθελες να μοιράσεις στους υποψήφιους παίκτες που θα τολμήσουν να το ζήσουν!

Μην ψάξεις για κάποια φόρμα, άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη και σχεδίασέ το όσο απλό ή σύνθετο θέλεις, με λίγα ή πολλά στοιχεία, με μικρό ή μεγάλο βαθμό δυσκολίας για όποιο μέρος της πόλης σου σκεφτείς και μπορεί να προσφέρει υλικό για γνώση μέσα από τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία! 

Μια παλιά πόλη με σημεία ιστορικού ή πολιτιστικού ενδιαφέροντος, ένα Μουσείο με διάφορα εκθέματα, ένας αρχαιολογικός χώρος έστω με ελάχιστα ευρήματα, ακόμη ένα και μόνο σπίτι άλλης εποχής, θα μπορούσαν να σου προσφέρουν άφθονο "υλικό" για το δικό σου παιχνίδι!

Αφού συγκεντρώσεις το υλικό σου, θα χαρούμε να το λάβουμε με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση vivedugames@gmail.com με σύντομο βιογραφικό σου σημείωμα, φωτογραφία προσώπου σου (αν θέλεις να τη δημοσιεύσουμε) και ένα στοιχείο επικοινωνίας σου. Με τον τρόπο αυτό μπορείς να λάβεις τα σχόλια των παικτών στους οποίους χάρισες τη μοναδική εμπειρία να "ζήσουν" ένα παιχνίδι!

0 σχόλια: